miércoles, 15 de marzo de 2017

Tema 4 "La guerra civil (1936-39)" - SIMULACRE DE SELECTIVITAT

SIMULACRE DE SELECTIVITAT

Pregunta 1  
a) És una font fotogràfica, situada a l'inici de la Guerra Civil (finals de juliol de 1936) i feta a l'Aeròdrom de Tetuan (protectorat Espanyol del Marroc).

b) La imatge es situa en el temps de la Guerra Civil, aquesta es va donar entre els anys 1936 i 1939, però aquesta fotografía es troba als inicis, a mitjans de l'any 1936. 

c) En la foto es pot observar a un grup nombrós de militars destinats al Marroc, uns estan pujant a l'avió, mentre que els altres estan esperant al seu torn, segurament.  I es troben a l'Aeròdrom de Tetuan.



Pregunta 2
La Guerra Civil va sorgir pel enfrontament entre l'exèrcit i el govern de la Segona República. 
Es va dividir Espanya en dos bàndols, els republicans y els nacionals (franquistes). Entre aquestes dos zones van haber diversos conflictes, per exemple, el conflicte amb l'església catòlica, en la zona republicana, no es volien als que practicaven el catolicisme.



Correcció

Pregunta 1
En els diferents apartats, he posat el que es demana, per tant estaria correcte. 

Pregunta 2
En aquesta pregunta m'he quedat molt curta, hauria d'haver explicat més l'inici de la guerra, i a més a més he dit els dos bàndols que hi va haver, però no com s'organitzaven. 
M'han faltat posar conflictes com aquests:  els conflictes a l’interior de la zona republicana –Fets de Maig de 1937, conflictes govern central-Generalitat, cop del coronel Casado– i de la zona franquista –Unificació de Falange i la Comunió Tradicionalista d’abril de 1937.

No hay comentarios:

Publicar un comentario